Festa Esportiva 2019

Posted on maig 29, 2019 in Fem Escola, Fem Esport, Festes, General

El passat dissabte 25 de maig es va celebrar la tradicional Festa Esportiva al pati de l’escola. Durant la jornada els alumnes van poder participar i gaudir de les diferents propostes de l’organització.

Tot i les previsions meteorològiques la pluja no va fer acte de presència i vam començar la jornada amb els partits de futbol i bàsquet entre els alumnes a les pistes. Al mateix temps els més petitons van tenir la possibilitat de fer un circuit d’habilitats i jugar el partit de futbol de les petites estrelles!

20190525_102327

Partits alumnes

20190525_165034

Partit pares contra alumnes

Un cop finalitzats els partits vam gaudir d’una exhibició de balls urbans i d’una Masterclass de Zumba amb molt d’exit per part de petits i grans!

Masterclass de Zumba

Masterclass de Zumba

Després de recuperar forces amb el dinar vam passar una sobretaula d’allò més emocionant amb el Bingo popular, on es van repartir un munt de premis! Enhorabona a tots els afortunats!!!

Bingo

Bingo

I per finalitzar la jornada vam gaudir del divertit espectacle familiar “Disco per Xics” on tan els més petits com els més grans van ballar, cantar i mostrar les habilitats artístiques que tots tenim!!!!

 

Disco per Xics

Disco per Xics

Disco per Xics

Disco per Xics

Moltes gràcies a tots per participar!