Cuina pròpiaproductekm0

cenefa03

El servei de menjador el gestiona l’AMPA, un gran valor afegit a l’escola per disposar de cuina pròpia. L’estona del migdia inclou l’àpat, amb les seves connotacions de satisfacció de necessitats fisiològiques, i un període de lleure, que esdevé un espai educatiu d’hàbits molt adient pels nens.

Què oferim?

Aliments de temporada, locals i de proximitat.
La incorporació d’aliments de temporada, locals i de proximitat, perquè contribueixen al desenvolupament rural, econòmic i social. Els aliments són més frescos i conserven millor les seves propietats originals, i es redueix la contaminació produïda pel transport de llargues distàncies.

La possible incorporació d’aliments de producció ecològica al menú escolars, sempre que siguin de temporada, locals i de proximitat, es pot considerar com un valor més afegit, que poc a poc s’anirà mirant.

L’equip del menjador.

Creiem en el model que considera que el temps de menjador i el temps de lleure anterior i posterior són moments de convivència i adquisició d’hàbits, on cal vetllar pels nens, un espai amb monitoratge professional on organitzem activitats lúdiques i educatives complementàries.

Cuiners: Oriol Càlichs i Ramsés Rodríguez.
Equip de monitors:

I3: Cristina Vidal

I4: Miriam Morales

I5:  Dani Jiménez

1r: Faouzia Oulad Bouchatta

2n: Nita Vilarrubias

3r: Maria Somacarrera

4rt: Sussana Prats 

5è: Joana Garrido

6è: Marc Farrés

Ajudant servei menjador: Sira Mohammed i Jordi Prat

Coordinació menjador: Vanessa Martínez


 
 
Menú celíac maig 2024
 
Menú halal maig 2024
 
Menú sense fruits secs maig 2024
 
Menú sense làctics maig 2024
 
Menú sense peix, marisc, mol·lusc maig 2024