Cuina pròpiaproductekm0

cenefa03

El servei de menjador el gestiona l’AMPA, un gran valor afegit a l’escola per disposar de cuina pròpia. L’estona del migdia inclou l’àpat, amb les seves connotacions de satisfacció de necessitats fisiològiques, i un període de lleure, que esdevé un espai educatiu d’hàbits molt adient pels nens.

Què oferim?

Aliments de temporada, locals i de proximitat.
La incorporació d’aliments de temporada, locals i de proximitat, perquè contribueixen al desenvolupament rural, econòmic i social. Els aliments són més frescos i conserven millor les seves propietats originals, i es redueix la contaminació produïda pel transport de llargues distàncies.

La possible incorporació d’aliments de producció ecològica al menú escolars, sempre que siguin de temporada, locals i de proximitat, es pot considerar com un valor més afegit, que poc a poc s’anirà mirant.

L’equip del menjador.

Creiem en el model que considera que el temps de menjador i el temps de lleure anterior i posterior són moments de convivència i adquisició d’hàbits, on cal vetllar pels nens, un espai amb monitoratge professional on organitzem activitats lúdiques i educatives complementàries.

Cuiners: Oriol Càlichs i Ramsés Rodríguez.
Equip de monitors:

I3: Maria Casas

I4: Faouzia Oulad Bouchatta

I5:  Susana Prats

1r: Miriam Morales

2n: Maria Somacarrera

3r: Joana Garrido

4rt: Marc Farrés 

5è: Dani Jiménez

6è: Nita Vilarrubias

Ajudant servei menjador: Sira Mohammed i Jordi Prat

Coordinació menjador: Vanessa Martínez


 
Menú gener 25
 
Menú celíac gener25
 
 
 
 
Menú sense ou gener 25
 
Menú vegà gener 25
 
 
 
Menú febrer 25
 
Menú febrer celíac 25
 
Menú febrer halal 25
 
Menú febrer sense làctics 25
 
Menú febrer sense fruits secs 25
 
Menú febrer sense ous 25
 
Menú febrer vegà 25
 
Menú febrer vegetarià 25