Aquest cop sí, participació, esport, dinar i diversió!

Posted on juny 1, 2015 in Fem Escola, Fem Esport, Festes
Aquest cop sí, participació, esport, dinar i diversió!

El passat 30 de maig l’escola va celebrar la festa esportiva. A les 9 del matí la jornada s’obria el campionat de mini partits de diferents modalitats entre tots els nens inscrits dels cursos des de primer fins a sisé.

La quitxalla i no tant quitxalla participava a la zona de tallers, uns tallers centrats en el reciclatge i la reutilització de recursos, que van permetre fer unes manualitats i andròmines amb material reciclat.

Sense descans, a les 12 començava el primer torn de la gimcana familiar amb la batucada com a tret de sortida i a les 13h s’iniciava el segon torn. Tant en un torn com en l’altre, els participants van haver de superar un seguit de 10 proves d’expressió, punteria, habilitat, equilibri i endevinalles. I per aquells que ja començaven a tenir gana, hi havia les brases ben calentes per menjar l’entrepà de botifarrada.

Després, un petit descans abans de la traca final de la batalla aquàtica, on tots nens, pares, mares i monitors de manera més voluntària o menys, van quedar xops. I ja per acabar, el partit final entre pares i monitors.
Agraïr als monitors i a l’equip de voluntaris que van vetllar per l’atenció de cada activitat, així com l’obsequi que la Creu Roja va donar als nens, l’espai de cuina i menatge que la Júlia van deixar-nos, el súpers master chefs de la botifarra, el servei de bar del curs de sisè, bombers i a tota l’ajuda de pares i mares que vam captar allà al mateix moment per reubicar i endreçar l’espai.

La festa esportiva: hem fet esport, hem fet escola, hem fet festa!