Cuina pròpiaproductekm0

cenefa03

El servei de menjador el gestiona l’AMPA, un gran valor afegit a l’escola per disposar de cuina pròpia. L’estona del migdia inclou l’àpat, amb les seves connotacions de satisfacció de necessitats fisiològiques, i un període de lleure, que esdevé un espai educatiu d’hàbits molt adient pels nens.

Què oferim?

Aliments de temporada, locals i de proximitat.
La incorporació d’aliments de temporada, locals i de proximitat, perquè contribueixen al desenvolupament rural, econòmic i social. Els aliments són més frescos i conserven millor les seves propietats originals, i es redueix la contaminació produïda pel transport de llargues distàncies.

La possible incorporació d’aliments de producció ecològica al menú escolars, sempre que siguin de temporada, locals i de proximitat, es pot considerar com un valor més afegit, que poc a poc s’anirà mirant.

L’equip del menjador.

Creiem en el model que considera que el temps de menjador i el temps de lleure anterior i posterior són moments de convivència i adquisició d’hàbits, on cal vetllar pels nens, un espai amb monitoratge professional on organitzem activitats lúdiques i educatives complementàries.

Cuiners: Oriol Càlichs i Ramsés Rodríguez.
Equip de monitors:

I3: Cristina Vidal

I4: Miriam Morales

I5:  Dani Jiménez

1r: Faouzia Oulad Bouchatta

2n: Nita Vilarrubias

3r: Maria Somacarrera

4rt: Sussana Prats 

5è: Joana Garrido

6è: Marc Farrés

Ajudant servei menjador: Sira Mohammed i Jordi Prat

Coordinació menjador: Vanessa Martínez


 
Menú abril 2024
 
Menú cel·líac abril 2024
 
Menú halal abril 2024
 
Menú sense lactosa abril 2024
 
Menú sense peix, marisc ni mol·lusc abril 2024
 
Menú sense fruits secs abril 2024
 
Menú vegetarià abril 2024