Cuina pròpiaproductekm0

cenefa03

El servei de menjador està gestionat per l’AFA, un gran valor afegit per a l’escola, ja que disposem de cuina pròpia.

L’estona del migdia combina dues parts igualment importants. D’una banda, l’àpat, que cobreix les necessitats nutricionals dels infants amb menús sans i equilibrats. De l’altra, el temps de lleure, que esdevé un espai educatiu i de convivència on els nens i nenes treballen hàbits saludables, socials i d’autonomia.

Què oferim?

Al menjador apostem per una alimentació de qualitat, equilibrada i respectuosa amb l’entorn.

  • Aliments de temporada, locals i de proximitat: són més frescos, conserven millor les seves propietats i contribueixen al desenvolupament rural, econòmic i social de l’entorn. A més, reduïm l’impacte ambiental derivat del transport de llargues distàncies.

  • Opció d’aliments ecològics: sempre que sigui possible, incorporem productes ecològics al menú, prioritzant que siguin també de temporada i de proximitat.

L’equip de menjador

Entenem l’estona de menjador i el temps de lleure que l’acompanya com una oportunitat de creixement i convivència.
És un espai on els infants, acompanyats per un equip de monitors i monitores professionals, adquireixen hàbits saludables i socials, tot gaudint d’activitats lúdiques i educatives que complementen la seva formació.

Equip de cuina: Oriol Càlichs, Ramsés Rodríguez i Sira Mohammed.

Equip de monitors:

I3:  Susanna Prats i Faouzia Oulad Bouchatta

I4: Montse Jiménez

I5:  Lídia Parreño

1r: Joana Garrido

2n: Lluís Torres

3r: Carolina Ruiz

4rt: Paula Bohigas

5è: Maria Somacarrera

6è: Magalie Alabau

Ajudant servei menjador: Vanessa Martínez, Mariane Roca i Sira Mohammed.

Coordinació menjador: Dani Jiménez.


 

Menú desembre 25

Menú celíac desembre 25

Menú halal desembre 25

Menú sense fruits secs desembre 25

Menú sense làctics desembre 25

Menú sense ou desembre 25

Menú sense peix desembre 25

Menú vegetarià desembre 25

Menú vegà desembre 25