Cuina pròpia
El servei de menjador està gestionat per l’AFA, un gran valor afegit per a l’escola, ja que disposem de cuina pròpia.
L’estona del migdia combina dues parts igualment importants. D’una banda, l’àpat, que cobreix les necessitats nutricionals dels infants amb menús sans i equilibrats. De l’altra, el temps de lleure, que esdevé un espai educatiu i de convivència on els nens i nenes treballen hàbits saludables, socials i d’autonomia.
Què oferim?
Al menjador apostem per una alimentació de qualitat, equilibrada i respectuosa amb l’entorn.
-
Aliments de temporada, locals i de proximitat: són més frescos, conserven millor les seves propietats i contribueixen al desenvolupament rural, econòmic i social de l’entorn. A més, reduïm l’impacte ambiental derivat del transport de llargues distàncies.
-
Opció d’aliments ecològics: sempre que sigui possible, incorporem productes ecològics al menú, prioritzant que siguin també de temporada i de proximitat.
L’equip de menjador
Entenem l’estona de menjador i el temps de lleure que l’acompanya com una oportunitat de creixement i convivència.
És un espai on els infants, acompanyats per un equip de monitors i monitores professionals, adquireixen hàbits saludables i socials, tot gaudint d’activitats lúdiques i educatives que complementen la seva formació.
Equip de cuina: Oriol Càlichs, Ramsés Rodríguez i Sira Mohammed.
Equip de monitors:
I3: Susanna Prats i Faouzia Oulad Bouchatta
I4: Montse Jiménez
I5: Lídia Parreño
1r: Joana Garrido
2n: Lluís Torres
3r: Carolina Ruiz
4rt: Paula Bohigas
5è: Maria Somacarrera
6è: Magalie Alabau
Ajudant servei menjador: Vanessa Martínez, Mariane Roca i Sira Mohammed.
Coordinació menjador: Dani Jiménez.